Back

Onze waarden

Onze waarden.

Zuiver

We doen goed. Niet omdat het moet, maar omdat het wat ons betreft de enige optie is. En goed doen betekent groen doen. En sociaal. En eerlijk. Natuurlijk zijn we ook realistisch, kritisch op onszelf en transparant over álle keuzes die we maken. Ook als ze een keertje minder duurzaam zijn dan we eigenlijk zouden willen.

Opgewekt

We hebben het belangrijkste verhaal van onze tijd te vertellen. Een groot en soms best ingewikkeld verhaal. Gelukkig zijn we hartstikke positief, wakker, ontspannen en optimistisch over de toekomst. En dat merk je aan alles. Een brede glimlach is wat ons betreft het halve werk.

Aanstekelijk

Op ons dak laten we zien wat duurzaam betekent, zonder dit woord overal op te plakken. We vervangen ‘belerend’ door ‘inspirerend’ en planten zo onze zaadjes. Of je nu een theetje doet, rondstruint, fruit plukt, neerploft of meeharkt, op ons dak word je als bezoeker – vaak ongemerkt – vanzelf een beetje groener.

Warm

Ons dak is groot en toch hartstikke intiem. Een plek waar je graag bent. En we zeggen wel ‘ons’ dak. Maar eigenlijk is het dak van de héle stad. Van de vergroeners, koffiedrinkers, tuiniers, borrelaars, shoppers en toevallige passanten die geprikkeld worden om naar boven te komen.

Grensverleggend

Als vooruitstrevende denkers, doeners en dromers, laten we ons niet graag in een hokje stoppen of begrenzen. Daarom durven wij voorop te gaan, waar anderen nog niet zijn geweest. En creëren we we – samen met iedereen die mee wil doen – een vooruitstrevende voedingsbodem voor een groenere, socialere en eerlijkere toekomst.

Bezield

De energie, passie en toewijding die wij in onze onderneming stoppen, is overal voelbaar. En zichtbaar. En hoorbaar. En proefbaar. Op ons dak – de groenste, meest levendige huiskamer van Tilburg – maar ook als lopend vuurtje door de hele stad.